Alles om kolen te doen lukken
In deze compilatie aflevering van mijn tuin, leer je alles over het telen van kolen.
Aan koolsoorten geen gebrek! je hebt enerzijds de sluitkolen zoals spitskool, rode en witte kool, alsook savooikool. de bladeren sluiten zich en vormen de uiteindelijke kool. spruitjes, broccoli en bloemkool sluiten vervolgens het rijtje af. de famil
Barbecueën op een klein balkon of dakterras in de stad, of in het park, op een camping … er bestaan tal van compacte, vaak weinig wegende en gebruiks- en onderhoudsvriendelijke toestellen voor.
Barbeceën kan je op verschillende manieren. dé klassieker, houtskool, geeft die typisch rokerige smaak. briketten geven minder vlammen, rook en gensters, en branden dieper tot in de kern door. barbecueën op gas of elektriciteit is dan weer wat eenvou
Je hebt je keuze gemaakt. houtskool, briket, of de combinatie ervan. het enige wat je nog moet doen, is het vuur aansteken. gebruik daarbij altijd een aansteker met lange lont. zo houd je de handen al wat verder van het vuur dan bij een gewone aanste