Kookpotten & pannenPremium

ANTIKLEEF OF KLEEF?


Antikleefpan

Voordelen
  • weinig vetstof nodig om te koken;
  • geen kleefresten na het bakken, eenvoudige reiniging;
  • voor veel mensen een makkelijke manier van koken, geschikt voor dagelijks gebruik.
Nadelen
  • minder geschikt om vlees of vis een korst of bruine kleur te geven;
  • in hoofdzaak bedoeld voor voedingswaren die bereid moeten worden op een lage tot matige temperatuur tussen 120 °C en 175 °C;
  • gevoelig voor krassen en slijtage, niet geschikt voor de vaatwasser.

Kleefpan

Voordelen
  • snellere korstvorming;
  • eenvoudig in onderhoud: de pannen mogen in de vaatwasser;
  • duurzaam: geen coating die kan loskomen of wegslijten.
Nadelen
  • meer vetstof nodig om te koken;
  • je moet leren bakken in een kleefpan, wat voor sommige mensen veel gevraagd is.
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium abonnee en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse nieuwsbrief met extra tips en exclusieve content
  • checkvolledig toegang tot het digitaal archief
  • checkonbeperkt toegang tot 3.000 bouwinstructies
  • checkonbeperkt toegang tot 1.400 instructievideo's
Heeft u al een abonnement? Klik hier om aan te melden
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.
Word één maand gratis premium abonnee en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
In dit magazine