alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
- wekelijkse nieuwsbrief met extra tips en exclusieve content
- volledig toegang tot het digitaal archief
- onbeperkt toegang tot 3.000 bouwinstructies
- onbeperkt toegang tot 1.400 instructievideo's
Barbeceën kan je op verschillende manieren. dé klassieker, houtskool, geeft die typisch rokerige smaak. briketten geven minder vlammen, rook en gensters, en branden dieper tot in de kern door. barbecueën op gas of elektriciteit is dan weer wat eenvou
Naast de manier van werken en aandrijving van de barbecue, is het materiaal van je barbecue ook een belangrijke factor bij de keuze voor je toestel. die heeft namelijk een niet te onderschatten invloed op de smaak van je gerechten.
Zodra de zon komt piepen haalt elke zelfverklaarde buitenkok zijn barbecue van stal. recepten voor marinades en salades vind je overal. wij brengen liever de techniek en de veiligheid nog eens onder de aandacht.
We somden per type toestel reeds veiligheidstips op in de voorgaande artikels, maar er zijn enkele algemene tips die voor ieder type barbecuestel wel gelden. we overlopen ze in dit artikel.