Ovens

Wiesheu: de specialist in bake-off ovens

Gegarandeerd een premium bakresultaat

logo wiesheu ovens bakkerij

WIESHEU, met hoofdkantoor en productievestiging te Grossbottwar, Duitsland, ontwikkelt en bouwt bakovens sinds 1973. Aan de hand van talrijke innovaties zijn we erin geslaagd om het perfecte ovensysteem te ontwikkelen waarbij voor elke klant een oplossing op maat kan aangeboden worden. Ontdek hier onze Dibas Blue 2 convectie oven. Deze Dibas Blue 2 is een unieke oven omwille van de automatische deur die opent in de oven. Bovendien is de oven uitgerust met de allernieuwste technologieën resulterend in de beste kwaliteit en de allerbeste bakresultaten.

Wat maakt deze Dibas Blue 2 oven uniek?

  •  Automatische deur die opent in de oven
  • Minder energieverlies, ruimtebesparend en minder verbrandingsgevaar
  • Bedieningssysteem W-touch met aanraakscherm
  • Thermodyn, dubbel geïsoleerd deurglas en ledverlichting
  • IBC: Intelligent Baking Control: automatische ladingsherkenning
  • Autostart en nachtbakken
  • Volautomatisch reinigingssysteem Proclean
baking control wiesheu
dibas blue 2 oven
w touch met aanraakscherm
dibas blue oven 2
1/4

Wiesheu laadsystemen

Met het standaard laadsysteem is het mogelijk om met één beweging de 5 en 10 bakplaten in de oven te schuiven en na het bakken in één beweging uit de oven te halen. Dit levert uiteraard een aanzienlijke tijdwinst op voor het personeel, naast de energiebesparing doordat de ovendeur gedurende een kortere periode open is. Bovendien vermindert het laadsysteem de werklast van het personeel. De laadkar blijft steeds voor de oven staan, waardoor deze koud blijft. Dit vermindert het risico op brandwonden bij het personeel.

wiesheu laadsystement workload
laadkar wiesheu laadsysteem
1/2

 

animatie wiesheu laadsysteemTraymotion

Traymotion is het volautomatisch laadsysteem voor Dibas Blue 2. De oven wordt automatisch geladen van zodra deze de gewenste baktemperatuur bereikt heeft. Meteen na het beëindigen van het bakprogramma worden de producten automatisch uit de oven gehaald door het Traymotion systeem. Hierdoor worden de allerbeste bakresultaten verkregen en wordt de werklast van het personeel tot een minimum herleid.

Contactpersonen

Jan Rogiers
Area Sales Manager Belgium/Luxemburg 
+32 472 24 46 17
jan.rogiers@wiesheu.de 

Vincent Boon 
Area Sales Manager Belgium/Luxemburg 
+32 473 86 03 75
vincent.boon@wiesheu.de 

WIESHEU
SCHLEIFWIESENSTR. 27
71723 GROSSBOTTWAR
+4971443030
info@wiesheu.de
www.wiesheu.de
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium abonnee en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse nieuwsbrief met extra tips en exclusieve content
  • checkvolledig toegang tot het digitaal archief
  • checkonbeperkt toegang tot 3.000 bouwinstructies
  • checkonbeperkt toegang tot 1.400 instructievideo's
Heeft u al een abonnement? Klik hier om aan te melden
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.
Word één maand gratis premium abonnee en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
In dit magazine