WIESHEU: innovatie en kwaliteit in bakovens
Sinds de oprichting in 1973 is WIESHEU uitgegroeid tot een pionier op het gebied van in-store bakken en heeft het zich, dankzij creativiteit en innovatieve kracht, ontwikkeld tot marktleider in Duitsland. Daarnaast heeft WIESHEU internationaal aanzien verworven. Het bedrijf heeft het basisidee van de in-store bakoven geperfectioneerd: het bakken van producten van uitmuntende kwaliteit in de kleinste ruimtes.
Efficiëntie en concurrentievoordeel
Bedrijven die de interactie tussen mens en machine en de werkprocessen in winkels efficiënt en intelligent organiseren, hebben een beslissend concurrentievoordeel. Deze kwesties zijn zowel relevant voor ambachtelijke bakkerijen als voor de levensmiddelendetailhandel. Op basis van deze achtergrond en talloze originele ontwikkelingen presenteert WIESHEU een indrukwekkend productassortiment dat voor elke klant een op maat gemaakte oplossing biedt. Een van de ovens, de E3, wordt hier uitgelicht.
De E3: het ruimtewonder onder de ovens
Productkenmerken en bijzondere eigenschappen
- Hygiënische bakruimte: Zonder hoeken en randen
- Gereguleerde afvoerlucht: Voor snelle aanpassing van de vochtigheid
- Modulair systeem
- Capaciteit: E3 S tot 6 bakplaten, E3 L tot 12 bakplaten
- Omkeerbare deur: Scharnier rechts/links
- Functioneel en modern design
- Gemakkelijk schoon te maken: Dankzij de waaieropening van de driedubbel beglaasde deur
- Eenvoudige bediening: Met touch control
Energiebesparende voordelen
- Hogere bakcapaciteit: Tot 20% minder energieverbruik per gebakken product
- Energie-efficiënte LED-verlichting: Om de gebakken producten te accentueren
- Geoptimaliseerde isolatie: Van de bakruimte
- Driedubbele beglazing: Met Thermodyn-coating
Opties
- Intelligent Baking Control (IBC)
- Reinigingssysteem ProClean365
- Verminderde verwarmingscapaciteit
Standaarduitrusting
- Wtouch-bedieningssysteem: Met 7" kleurenaanraakscherm
- NetworkingPlus: Potentiaalvrij signaaluitgang
- ProClean-reinigingssysteem
- Pijpstoominjectie
- 8 ventilatorsnelheden
- Aantal bakplaten: S: 5/6, L: 9/11/12
De E3 heteluchtoven stelt nieuwe normen wat betreft de capaciteit van de bakruimte. De scharnierzijde van de deur kan ter plekke worden aangepast voor een andere installatielocatie. De vergrote bakruimte bespaart tijd, ruimte en energie. Perfecte en gelijkmatige bakresultaten voor alle soorten deeg, evenals een modulaire combinatiemogelijkheid, ronden het E3-concept af.
Wiesheu laadsysteem
De compacte en robuuste laadwagens voor onze ovenmodellen Dibas en E3 zorgen voor snel en moeiteloos laden van de oven zonder veel ruimte in de verkoopruimte in beslag te nemen. Kies uw laadsysteem met of zonder zijpanelen, deur, deksel en bodem - allemaal uitgerust met randbescherming. Met de magnetische laadstok kan de S-oven (5/6 bakplaten) of L-oven (9/11/12 bakplaten) moeiteloos met één handbeweging worden geladen en gelost. Dit bespaart kostbare tijd in vergelijking met handmatig laden. Tegelijkertijd kan de ovendeur veel sneller worden gesloten, wat resulteert in lagere energiekosten.
- Verbeterde proceskwaliteit dankzij eenvoudige bediening en verminderde werkbelasting voor het personeel bij het laden en lossen
- Significante tijdbesparing bij het laden en lossen van de oven
- Geoptimaliseerde energiebalans door snel laden en verminderd warmteverlies van de oven
- Verminderd risico op brandwonden: geen contact met hete bakplaten tijdens het verwijderen
Met deze uitgebreide productkenmerken en de focus op efficiëntie en kwaliteit, blijft WIESHEU een toonaangevende speler in de bakindustrie, zowel in Duitsland als internationaal.
Meer informatie?
Jan Rogiers
Area Sales Manager Belgium / Luxemburg & United Kingdom
M. +32 472.24.46.17
Jan.rogiers@wiesheu.de