alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
- wekelijkse nieuwsbrief met extra tips en exclusieve content
- volledig toegang tot het digitaal archief
- onbeperkt toegang tot 3.000 bouwinstructies
- onbeperkt toegang tot 1.400 instructievideo's
Tijdens het snoeien krijg je al snel een hele hoop takken bij elkaar. een kleine hoeveelheid kun je nog naar het containerpark brengen. maar grote hoeveelheden verwerk je het best zelf met een hakselaar.
We overlopen wat er zoal is en hoe je alles onderhoudt. tot slot laat je je snoeiafval niet altijd en overal liggen. daarom gaan we even dieper in op het nut van hakselaars en tuinruimers.
Verwerk je keukenresten door keukenbokashi te maken mijn tuin - verwerk je keukenresten door keukenbokashi te maken - ep. 1 - leer hoe je op een verstandige manier je keukenresten kan gebruiken als ideale bodemverbeteraar.
De rode biet is het kleine broertje van de suiker- en de voederbiet. ze zijn meestal rond, maar er bestaan ook variëteiten met langwerpige vormen en geel en wit vruchtvlees. uw klant kan ze op veel manieren combineren.