Pralines

Welke studenten maakten de beste praline?

Winnaars Belgium Chocolate Awards Categorie Studenten

Voor de 12e editie van de Belgium Chocolate Awards werden de prijzen uitgereikt op de allereerste Food Discovery Days. Op eventlocatie De Montil (Affligem) werden in 5 categorieën de winnaars beloond. Hieronder de winnaars in de categorie studenten.

Framboisie - Elise Cottillie - Institut Emile Gryzon

1. Framboisie - Elise Cottillie - Institut Emile Gryzon

Framboisie is de zoetigheid van karamel, de rondheid van framboos en de knapperigheid van pistache die elkaar ontmoeten.

2. Hibiscus Fee - Fee Van den Bosch - CVO Campus Piva

Hibiscus Fee is een creatie met een gelei van hibiscus en ganache van thee. Om de bodem meer structuur te geven werden stukjes geconfijte gember gebruikt. De kleur is een referentie naar de hibiscus bloem. Met een afwerking van een bloemetje in ouwel.

Hibiscus Fee - Fee Van den Bosch - CVO Campus Piva

3. Agra - Ferre Dauwen - KOGEKA

Een smaakexplosie gebaseerd op het Oosten met hoofdsmaken van gember en limoen. De perfecte balans tussen het zuur van de limoen en het pikante van de gember.

Agra - Ferre Dauwen - KOGEKA

Deelnemende scholen

Meer informatie over de Belgium Chocolate Awards

Proef ons gratis!Word één maand gratis premium abonnee en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse nieuwsbrief met extra tips en exclusieve content
  • checkvolledig toegang tot het digitaal archief
  • checkonbeperkt toegang tot 3.000 bouwinstructies
  • checkonbeperkt toegang tot 1.400 instructievideo's
Heeft u al een abonnement? Klik hier om aan te melden
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.
Word één maand gratis premium abonnee en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
In dit magazine