Bereide gerechten

Winnaars van de Innovation Awards op Horeca Expo

Dag één van Horeca Expo bracht innovatie én spanning met de bekendmaking van de felbegeerde Innovation Awards.

De belangrijkste trends bij de inzendingen van de Innovation Awards 

Deze gelukkigen mochten een Award in ontvangst nemen:

Food: Codium Blue van Koppert Cress

Codium Blue van Koppert Cress

Beverages: Fruji Sparkling Lemonades van Pajottenlander

Fruji Sparkling Lemonades van Pajottenlander

Technology: AI Revenue Forecast for Horeca by Superhost van OrderBilly

AI Revenue Forecast for Horeca by Superhost van OrderBilly

Kitchen Equipment & Supplies: 100% recyclable sous-vide bags van Cnudde 

100% recyclable sous-vide bags van Cnudde

Furniture & Decoration: Self stabilizing table base van Astranova

 Self stabilizing table base van Astranova

Hotel Equipment & Supplies: Passenergy van Screen Services

Passenergy van Screen Services

Sustainability: Irrigatiebekken van Ardo

Irrigatiebekken van Ardo

Start-up: Rum, whisky or cognac infused coffee beans van Black Infused Coffee

infused coffee beans van Black Infused Coffee

Black Infused Coffee viel tweemaal in de prijzen. Ze behaalden de meeste publieksstemmen en mochten dus ook de Visitor's Choice mee naar huis nemen. 

Lees hier het artikel over de belangrijkste trends bij de inzendingen van de Innovation Awards

Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? Klik hier om aan te melden
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook