Zuivelproducten

Debic laat je handen spreken

Gratis inspiratiebrochure en Horeca Expo

Nieuwe gerechten bedenken. Je eigen signatuur ontwikkelen. Elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit serveren. Als chef moet je veel balletjes in de lucht houden. Bij Debic helpen we je graag een handje. Met room- en boterproducten waarop je altijd kan rekenen, maar ook met recepten van internationale topchefs. Download de nieuwe brochure of kom het zelf ontdekken (en proeven!) op Horeca Expo.

'

Onze nieuwste brochure staat boordevol recepten van topchefs. Tarbot met jus Ostendaise van Thijs Vervloet (Maison Colette**), risotto met gedroogd hertenvlees van Clément Bouvier (Restaurant Ursus*) en de exotische cheesecake van Gaëtan Fiard (Grand Hotel Intercontinental, Bordeaux). Allemaal rekenen ze op de kwaliteit van Debic voor hun creaties. Benieuwd naar de receptuur?

Download de brochure

Binnenkijken in topkeukens

Onze Debic-ambassadeurs delen niet alleen hun recepten, ze doen het ook graag even voor. Altijd al benieuwd geweest naar hoe andere topchefs het aanpakken? Bekijk de video en pik onmisbare tips & tricks mee!

Bekijk de video

fh

Proef het zelf op Horeca Expo


Waarom topchefs kiezen voor Debic?
Dat moet je gewoon proeven. Én beleven.
Geen betere plek om dat te doen dan op Horeca Expo.
Debic culinair adviseur Sofie Vanderhasselt geeft er elke dag twee demosessies van recepten op basis van onze roomproducten.
Volg live mee, stel je vragen en neem zelf de proef op de som.
Je vindt ons in Hal 1, stand 1100. Graag tot dan!



DEBIC
GROTE BAAN 34
3560 LUMMEN
+3213310310
info@frieslandcampina.com
www.debic.com
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? Klik hier om aan te melden
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook