Debic laat je handen spreken
Gratis inspiratiebrochure en Horeca Expo
Nieuwe gerechten bedenken. Je eigen signatuur ontwikkelen. Elke dag opnieuw de hoogste kwaliteit serveren. Als chef moet je veel balletjes in de lucht houden. Bij Debic helpen we je graag een handje. Met room- en boterproducten waarop je altijd kan rekenen, maar ook met recepten van internationale topchefs. Download de nieuwe brochure of kom het zelf ontdekken (en proeven!) op Horeca Expo.
Onze nieuwste brochure staat boordevol recepten van topchefs. Tarbot met jus Ostendaise van Thijs Vervloet (Maison Colette**), risotto met gedroogd hertenvlees van Clément Bouvier (Restaurant Ursus*) en de exotische cheesecake van Gaëtan Fiard (Grand Hotel Intercontinental, Bordeaux). Allemaal rekenen ze op de kwaliteit van Debic voor hun creaties. Benieuwd naar de receptuur?
Binnenkijken in topkeukens
Onze Debic-ambassadeurs delen niet alleen hun recepten, ze doen het ook graag even voor. Altijd al benieuwd geweest naar hoe andere topchefs het aanpakken? Bekijk de video en pik onmisbare tips & tricks mee!
Proef het zelf op Horeca Expo
Waarom topchefs kiezen voor Debic?
Dat moet je gewoon proeven. Én beleven.
Geen betere plek om dat te doen dan op Horeca Expo.
Debic culinair adviseur Sofie Vanderhasselt geeft er elke dag twee demosessies van recepten op basis van onze roomproducten.
Volg live mee, stel je vragen en neem zelf de proef op de som.
Je vindt ons in Hal 1, stand 1100. Graag tot dan!