Proef Ardo’s nieuwigheden op Horecatel
Ardo, dat is convenience at all levels. Gebruiksgemak in de keuken en smaak op je bord: daar gaan we 100% voor, elke dag opnieuw. We zijn blij om jullie in 2024 twee productinnovaties voor te stellen: avocadoblokjes en corn ribs. Ontdek alles op Horecatel, stand 2E17!
De veelzijdige Ardo avocado
De Ardo avocado is perfect gerijpt en daardoor heel geschikt voor het bereiden van guacamole. Ook in tal van bereidingen (wraps, sandwiches, salades …) komt hij uitstekend tot zijn recht. Gebruik de avocadoblokjes om guacamole te maken of als onmisbaar ingrediënt in een poké bowl. Enkel ontdooien, 100% gebruiksgemak.
Nood aan inspiratie? ga voor Thai Style Poké Bowl

Ingrediënten voor 10 personen:
- 2 kg Ardo mix van granen
- 300 g Ardo avocado kubus
- 300 g Ardo mango kubus
- 200 g Ardo edamame sojabonen
- 50 g Ardo kruidenmix op Thaise wijze
- 500 g rauwe of gerookte zalm
- 3 dl mayonaise
- wasabi
- 2 dl pokésaus (soja-limoen-sesam)
- sesam
- 1 dl zonnebloemolie
- limoensap
Bereidingswijze
Stoom de granenmix kort in de steamer of bak deze even aan in wat zonnebloemolie. Breng de granenmix op smaak met de pokésaus. Ontdooi de mango en avocado. Mix de mayonaise met de wasabi, limoensap en de kruidenmix op Thaise wijze. Stoom de edamame kort. Maak de pokébowl op en werk af met de Thaise wasabimayonaise en sesam.
Heerlijke maïskolven in vier gesneden
De superzoete maïskolfjes krullen op tijdens de bereiding, wat je gerecht een leuke extra touch geeft. Ideaal om te grillen op de barbecue, in een salade of om te serveren met een fris dipsausje.
Nood aan inspiratie? ga voor Corn ribs met Mexicaanse dip

Ingrediënten voor 10 personen:
- 2,5 kg Ardo corn ribs
- 0,5 dl maïsolie
- 100 g boter of margarine
- Mexicaanse kruidenmix
Saus:
- 2 dl room
- 200 g cheddar
- 20 g jalapeños
- 100 g Ardo kruidenmix in Mexicaanse stijl
- Mexicaanse kruidenmix
- 0,3 dl plantaardige olie
- 1 limoen
Bereidingswijze
Stoof de Ardo kruidenmix in Mexicaanse stijl aan in de plantaardige olie. Voeg de room toe en breng aan de kook, smelt hierin de cheddar. Werk af met de jalapeños, de Mexicaanse kruidenmix en wat limoensap. Laat de boter smelten samen met de maisolie en de Mexicaanse kruiden. Werk de corn ribs af met de boter en bak ze goudbruin in de oven. Serveer met de Mexicaanse dip.
