ChocoladePremium

WINNAARS categorie chocoladebars

Juryleden Guido Devillé, Justine Lannoo en David Maenhout maken de top 3 bekend in de categorie 'chocoladebars bij de professionelen'.

In de categorie Chocolate Bar zijn geëindigd: 

1. Tio Van Ginneken met zijn bar YAMATO
Deze Yamato bar verwijst naar het oude Japan en is opgebouwd uit drie lagen: o.a. een fris zure gelei van sudachi (Japanse citrusvrucht), een kruidige witte chocolade ganache en een krokantje van gekarameliseerde kokos.

2. Jean Sébastien Jonné met SNACKERS
Pinda praliné met gezouten boterkaramel en geroosterde pinda's in een fijn gevormde melkchocoladereep. 

3. Bram Hullebroeck met EAST MEETS WEST
In deze chocoladebar vormen de Oosterse en Westerse smaken een perfecte aanvulling op elkaar. Verschillende lagen met o.a. een combinatie van meringue met pinda, een mix van yoghurt en gegrilde kokos en een verrassende toplaag met o.a. abrikoos. 

Partners

Belgium Chocolate Awards is een initiatief van Chocolaterie in samenwerking met:

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door Jade Lambrecht

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.