WINNAARS categorie chocoladebars
Juryleden Guido Devillé, Justine Lannoo en David Maenhout maken de top 3 bekend in de categorie 'chocoladebars bij de professionelen'.
In de categorie Chocolate Bar zijn geëindigd:
1. Tio Van Ginneken met zijn bar YAMATO
Deze Yamato bar verwijst naar het oude Japan en is opgebouwd uit drie lagen: o.a. een fris zure gelei van sudachi (Japanse citrusvrucht), een kruidige witte chocolade ganache en een krokantje van gekarameliseerde kokos.
2. Jean Sébastien Jonné met SNACKERS
Pinda praliné met gezouten boterkaramel en geroosterde pinda's in een fijn gevormde melkchocoladereep.
3. Bram Hullebroeck met EAST MEETS WEST
In deze chocoladebar vormen de Oosterse en Westerse smaken een perfecte aanvulling op elkaar. Verschillende lagen met o.a. een combinatie van meringue met pinda, een mix van yoghurt en gegrilde kokos en een verrassende toplaag met o.a. abrikoos.
Partners
Belgium Chocolate Awards is een initiatief van Chocolaterie in samenwerking met: