ChocoladePremium

winnaars categorie praline bij de studenten

Juryleden Fien Oosthuyse, Bernard Proot en Erik Goossens maken de top 3 bekend in de categorie 'beste praline bij de studenten'.

In de categorie Praline Studenten zijn geëindigd: 

1. Yannick Haast met zijn praline MEDARU
Medaru, ofwel medaille in het Nederlands. De link met Japan zit in de sudachigel. Hierbij zijn dan smaken gezet die goed in harmonie gaan met deze citrusvrucht zoals karamel-dulceyvanille en macadamiapraliné.

2. Renzo Devleeschauwer met zijn praline A
Bij deze 'A-praline' wordt een Japanse letter A op de praline aangebracht. Bittere chocolade aan de buitenkant en een binnenkant met een krokantje, zachte koffieganache, yuzugelei en Elixir d'Anvers. 

3. Syntra West met hun creatie SAKURA
Praline gemaakt met westerse chocolade in harmonie met typische Japanse ingrediënten. We vinden er de klassieke kers- en amandelsmaak in terug met een hartige vulling van wasabi en een frisse limoentoets.

Partners

Belgium Chocolate Awards is een initiatief van Chocolaterie in samenwerking met:

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door Jade Lambrecht

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.