ChocoladePremium

WINNAARS in de CATEGORIE PRALINE bij de PROFESSIONELEN

Juryleden Justine Lannoo, Jelle Verstraete en Wim Vyverman maken de top 3 bekend in de categorie 'beste praline bij de professionelen'.

In de categorie Praline Professionelen zijn geëindigd: 

1. Hannes D'Heedene met zijn praline CATS
Praline met een gelei van 100% cacaopulp, een ruwe praliné van pecannoten en Piemonte hazelnoten en een krokantje van maïsvlokken. Cats is een verwijzing naar de deelname van de "Belgian Cats" op de komende Olympische spelen.

2. Lynn Van Dommelen met haar creatie SAKURA
Praline met gelei van kers en rode shiso, Shiso Venezuela Ganache en een praliné van sesam en 7 kruiden. Op de praline staat een Japans teken die staat voor de kracht die het Belgisch olympisch team nodig heeft voor de overwinning.

3. David Redon met zijn praline KOISHI
Koishi, wat in het Japans "kiezelsteentje" betekent, is samengesteld uit een krokante praliné op een basis van nougatine met geroosterde zwarte sesam en fleur de sel, gecombineerd met een ganache van gember met een vleugje sinaasappel. De kiezelsteen verwijst naar de ondergrond waarop de mountainbike atleten zullen rijden.

Partners

Belgium Chocolate Awards is een initiatief van Chocolaterie in samenwerking met:

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Geschreven door Jade Lambrecht

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.