Bereide vleeswaren Partnercontent

Waarom zijn Keurslagers graag Keurslagers?

Het merk Keurslager is opgericht in 1983 en is uitgegroeid tot een grote groep Keurslagers. Al 40 jaar geven zij stuk voor stuk het beste van zichzelf. In heel België staan er Keurslagers paraat, zij willen het beste van het beste aanbieden. Ontdek nu zelf de meerwaarde van het Keurslagerslabel.

keurslagerij van damme

Merken ze de meerwaarde?

In Londerzeel stappen we Keurslagerij Van Damme binnen en treffen er moeder Anja en zoon Mathias achter hun toonbank aan, vol lekkere bereidingen en vers vlees. Ze besloten recent – negen jaar na de oprichting van de slagerij – om lid te worden van de Belgische Keurslagers en hebben het zich nog geen moment beklaagd. “Het blijft een keurmerk, een kwaliteitslabel en een stap hogerop. Dat merken we ook bij onze klanten, die terecht verwachtingen hebben.”

“Het keurslagerslabel geeft ons een extra impuls en de reacties zijn positief”

Onze troeven

“Wij dienen en bedienen onze klanten, kennen hen bij naam, spreken hen aan, verpakken alles zoals zij het wensen … Het sociale element staat hier nog centraal, samen met het maatwerk, het ten dienste staan én de kwaliteit. Al die zaken samen vormen onze belangrijkste troef.”

Aan het woord is Benny van Keurslager Monsieur in Hamme, waar de zonen ondertussen mee in de zaak stapten en de continuïteit verzekerd is.foto 2

Verbondenheid onder Keurslagers

Elke Keurslager is uniek en onafhankelijk. Ze delen de fierheid voor de ‘K’ in hun etalage en hoewel elke Keurslager een eigen regio bedient, is het groepsgevoel op heel wat manieren merk- en voelbaar.

Pieter Lampaert van Keurslager Pure in Poperinge is lang niet de enige die de regelmatige werkgroepvergaderingen een meerwaarde vindt: “Ondernemers laten doorgaans niet te graag in hun kaarten kijken maar dat is bij de Keurslagers niet zo. In de vergaderingen wordt er rechtuit gebabbeld over voeding, prijzen, bereidingen, personeel, kosten en nog veel meer. Elke keer vertrek ik met nieuwe inzichten en zaken om over na te denken. Het maakt van de werkgroepvergaderingen boeiende momenten, waarvan je duidelijk merkt dat de voorzitter en de collega’s er echt hun hart en ziel in leggen.”

foto 3

De Keurslagers blijven ook daarbuiten met elkaar in contact staan, zoals we leren uit ons bezoek aan Keurslager Champagne in Kozen. Björn bezocht als nieuwe Keurslager een collega en kreeg naast veel goede raad ook een aantal recepten en tips voor bereidingen mee: “Het geeft me de kans mijn aanbod geleidelijk uit te bouwen en naar mijn hand te zetten. Zoiets kan enkel binnen een ruime en joviale groep collega’s die elkaar steunen. Keurslagers die allemaal naar versheid, vakmanschap en kwaliteit streven.”

BELGISCHE KEURSLAGERS
BRUSSELSESTEENWEG 517
9090 MELLE
+3292291423
info@keurslager.be
www.keurslager.be
Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.