Genereus genieten met Brugge Kaas
Proef meer
Apérotime!
Het drankje voor het diner om de eetlust op te wekken is intussen uitgegroeid tot een heuse extra gang… een lange én gezellige gang. Bij apérotime hoort natuurlijk iets om de eerste honger te stillen, terwijl je toch voldoende plaats blijft houden voor het diner. Hierbij zijn kaasblokjes een bekende klassieker. De heerlijke varianten van Brugge Kaas passen uitstekend bij dit moment.
Brugge Kaas ...
Inspireer jouw klanten dan ook om aan de slag te gaan met hun aperitief. Brugge Kaas sloeg alvast de handen in elkaar met een sommelier en een cocktailshaker om de unieke smaken van hun kazen te combineren met een passend aperitief. Van romig tot pittig, elke hap vertelt het verhaal van toewijding aan kwaliteit …
Zo begint elk mooi moment met Brugge Kaas.
… met cava of wijn
Verras met de Brugge Prestige, een heerlijke brokkelkaas die minstens 18 maand rijpt en een uitgesproken smaak heeft. Past uitstekend bij een glaasje champagne, cava of wijn. De wijnexperten van Vinea (Lennik) zochten naar de perfecte match.
… met een cocktail
Liever iets anders? Professioneel cocktailshaker en restauranteigenaar (BarCast Gent) Jens Van Den Berghe stelde voor Brugge Kaas een lekkere cocktail samen die een perfecte harmonie vormt met de oude brokkelkaas.
BRUGGE PRESTIGE & ESPRESSO MARTINI
• 50 ml FG 20-3 (Belgische Gin)
• 30 ml koffielikeur
• 30 ml espresso
• Beetje zout
• Brugge Prestige over raspen
BRUGGE PRESTIGE MOCKTAIL
(alternatief voor Espresso Martini)
• 50 ml Opius Nigredo (Belgische non-alcoholische spirit)
• 30 ml espresso
• 10 ml suikersiroop
• Snuifje zout
• Brugge Prestige over raspen
