Koffie en thee

De'Longhi lanceert nieuwe La Specialista met touchscreen

La Specialista lijn
Met La Specialista Touch heb je het volledige koffiezetproces in eigen handen, door middel van een gebruiksvriendelijk touchscreen en personaliseerbare instellingen

Waarom nog naar de koffiebar op de hoek gaan als je thuis moeiteloos de ultieme koffie-ervaring kunt creëren? La Specialista Touch, De’Longhi’s nieuwste manuele espressomachine, begeleidt je stap voor stap doorheen het koffiezetproces, terwijl jij de knoppen – of in dit geval het touchscreen – bedient. Ontdek een wereld van baristawaardige koffies, rechtstreeks bij jou thuis!

Alles wat je nodig hebt, in één touch

De nieuwste toevoeging aan de La Specialista-lijn geeft je het vertrouwen dat je nodig hebt voor elke stap in het koffiezetproces. Dankzij het overzichtelijke keuzemenu met negen vooraf ingestelde recepten maak je in een handomdraai jouw favoriet: van een intense espresso tot romige melkcreaties en zelfs verfrissende Cold Brew. Zodra je de indrukwekkende en intuïtieve 3,5-inch touchscreen interface aanzet, heb je alle expertise binnen handbereik. Stel eenvoudig je persoonlijke voorkeuren in en geniet van de vrijheid om verschillende koffieboonsoorten te ervaren.

Geavanceerde instellingen
De geïntegreerde molen heeft maar liefst vijftien maal- en vier temperatuurinstellingen

Geoptimaliseerd tot in de puntjes

Met de talrijke functies van La Specialista Touch geniet je keer op keer van een perfect uitgebalanceerde kop koffie, rijk van smaak en voorzien van een romige laag espresso-crème. De geavanceerde Bean Adapt-technologie helpt je bijvoorbeeld bij het instellen van de ideale maling, het doseringsniveau en de infusietemperaturen voor iedere boon. Tegelijkertijd zorgt de Active Temperature Control ervoor dat de watertemperatuur constant blijft tijdens het hele zetproces, wat resulteert in een consistente smaak. Ook Cold Brew-liefhebbers komen aan hun trekken, want met De’Longhi’s Cold Extraction Technology zet je in minder dan vijf minuten een verfrissende en smaakvolle Cold Brew.

Geen giswerk, geen gerommel

De nieuwe tamper begeleidt je – samen met het touchscreen – naar de perfecte maling. Geeft de tamper aan dat je koffiedosis onder het ‘oké’-niveau ligt, dan verhoogt het toestel automatisch de hoeveelheid gemalen koffie om dit te compenseren. Ligt de dosis boven het ‘oké’-niveau, dan adviseert het scherm je om het teveel aan koffie weg te schrapen met het doseermesje.

Nieuwe tamper koffiemachine
Je kunt met barista-vertrouwen aanstampen met behulp van de geavanceerde stamper met doseerhulp

Melkschuimfinesse

La Specialista Touch levert moeiteloos zijdezacht microschuim voor drankjes van cafékwaliteit. Het Auto LatteArt-stoompijpje schuimt automatisch zowel melk als plantaardige alternatieven op, met keuze uit vier temperatuurinstellingen en vijf schuimniveaus. Ga je liever zelf aan de slag? Dan kan je ook manueel opschuimen, voor een volledige controle over het proces. Zo stem je het schuim perfect af op jouw wensen en de melksoort van je keuze – voor een consistent, professioneel resultaat, keer op keer.

Perfect melkschuim De'Longhi
Met vier temperatuurinstellingen en vijf schuimniveaus krijg je altijd de juiste melkschuimconsistentie

Meer weten over La Specialista Touch 

DE'LONGHI BENELUX
GENERAAL DE WITTELAAN 17A
2800 MECHELEN
+3215280840
info@delonghi.be
www.delonghigroup.com
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? Klik hier om aan te melden
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook