Food concepts

Is uw snack dé innovatie waar de markt op wacht?

Food Discovery Awards 2025

Schrijf uw snack in

Ontdek meer 

De snacksector evolueert razendsnel. Consumenten zoeken vandaag niet enkel meer gemak, maar verwachten ook smaakexplosies, verrassende texturen en bewuste keuzes. Van gezonde alternatieven tot indulgent treats: snacks moeten voldoen aan hoge eisen rond smaakbeleving, kwaliteit, gezondheid én duurzaamheid.

Heeft u een vernieuwende snack ontwikkeld die inspeelt op deze verwachtingen? 
Denk aan:

  • Gezondere snacks met minder suiker, vet of zout

  • Duurzame verpakkingsoplossingen of lokale ingrediënten

  • Nieuwe smaken en textuurinnovaties die de consument verrassen

  • Gemaksoplossingen die aansluiten bij het drukke leven van vandaag

  • Vegan of plantaardige alternatieven die inspelen op de groeiende flexitarische levensstijl

Met uw snackproduct kunt u het verschil maken en een nieuwe standaard zetten binnen de branche.

Bij deelname garanderen wij maximale media-aandacht:

  • Uw product + foto voorgesteld op het online stemformulier naar 116.000 food professionals

  • Productvoorstelling op het Themax Food Channel videoplatform 

Klaar om uw snack voor te stellen aan 116.000 food professionals ?

Schrijf dan nu uw product in en grijp deze unieke kans om erkenning te krijgen als innovator binnen één van de meest dynamische segmenten van de voedingsmarkt!

Inschrijven kan tot 31 mei 2025.

Schrijf uw snack in

Ontdek meer 

Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook