Imperial weet wat de grillende chef nodig heeft
De Jambonneau: snel, lekker én van topniveau
Imperial, uw betrouwbare partner in kwaliteit en efficiëntie, stelt met trots een reeks veelzijdige delicatessen voor, perfect voor op de barbecue. Een uitblinker in het assortiment is de Jambonneau, een smaakbommetje van Marcassou met een ongeëvenaard aroma.
Jambonneau, hammetje gerookt op Ardeense wijze
Dit barbecueseizoen maakt Imperial het u gemakkelijk met de Jambonneau, een uitzonderlijk hammetje. Deze authentieke klassieker trekt zelfs de grootste fijnproever over de streep. Enkel het beste varkensvlees wordt geselecteerd, ambachtelijk gepekeld en met vakkennis gemasseerd met een uitgelezen mix van fijne kruidenextracten. Het beukenhout zorgt tijdens het rookproces voor een elegante, ronde toets en geeft het geheel een oogstrelende goudbruine glans. De langzame voorgaring op lage temperatuur garandeert een perfect sappig eindresultaat. De Jambonneau is een gebruiksklare en tijdbesparende topper, die u enkel nog hoeft op te warmen: van barbecue naar bord in een handomdraai.
Mini Jambonneau
Check de Mini Jambonneau: een lekkernij die alle grillfans doet watertanden. De kleinere versie van de Jambonneau is de ideale eenpersoonsportie met hetzelfde milde karakter. Beide formaten zijn breed inzetbaar: voor verschillende verbruiksmomenten, als hapje of snelle maaltijd en als plat de résistance. Wat denkt u van een gelakte versie? Klaar in een handomdraai maar met de allure van een gastronomisch hoogstandje.
Gelakte Jambonneau op de BBQ
Alles wat de chef met een voorliefde voor de grill verwacht: eerlijke smaken, gebalanceerde ingrediënten en een consistent overheerlijk resultaat. Opgepast: smaakexplosie verzekerd.
Ingrediënten
- 10 Mini Jambonneau
- 6 el ketjap manis
- 6 el ahornsiroop
- 3 el mosterd
- 3 el ketchup
- 2 el chiliolie
- 1 kl komijn
- 1 kl gerookte paprikapoeder
- kleine paprika’s
- courgettes
- aubergines
- wortelen
- kerstomaatjes
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten voor de marinade en bestrijk er de Jambonneau mee
- Breng de BBQ tot 180 °C
- Leg de Jambonneau 15 tot 20 min. op de BBQ
- Grill verschillende groenten als garnituur: kleine paprika’s, wortelen, aubergines, courgettes,…...
- Leg kerstomaatjes in een schaal, besprenkel met olie en balsamicocrème, voeg rozemarijn, look, peper en zout toe en plaats de schaal 10 min. op de BBQ
Ook volgende week heeft Imperial nog een culinaire ontdekking voor de barbecuefans, deze keer met Dikke Sneden Ham aan ’t Spit in de hoofdrol. Hou deze nieuwsbrief dus zeker in de gaten.
GROTE BAAN 200
9920 LIEVEGEM
+3293700211
imperial.info@campofriofg.com
www.imperial.be
