Verse vleeswaren Partnercontent

Duik met Imperial volop het barbecueseizoen in 

Traditionele Jambonneau met heerlijke grillsmaak

Jambonneau inspiratie Imperial
Jambonneau groot en klein Imperial
1/2

Creatieve barbecuegerechten zijn de voorbode van een succesvol seizoen. Met de veelzijdige convenienceproducten van Imperial wordt u een echte grillmeester. Deze week in de kijker: de Jambonneau, een kant-en-klaar gerookt varkenshammetje. Op en top Belgisch.

Jambonneau, Ardens hammetje van puur varkensvlees

Imperial, partner van de chef die kwaliteit en snelheid voorop stelt, presenteert enkele allround delicatessen die geliefd zijn bij barbecuefans. Neem nu de Jambonneau. Deze ambachtelijke klassieker bekoort zelfs de meest veeleisende gourmand. Zorgvuldig geselecteerd puur varkensvlees wordt delicaat gepekeld en vakkundig gemasseerd met uitgelezen kruidenextracten. Tijdens het rookproces zorgt beukenhout voor een subtiele, ronde toets en een kenmerkende goudbruine kleur. Het hammetje wordt op lage temperatuur voorgegaard. Het resultaat? Een gebruiksklare lekkernij. Enkel even opwarmen op de barbecue en klaar.

Mini Jambonneau

De kleinere versie van de Jambonneau is de ideale portie voor 1 persoon. Het zeer milde karakter is identiek aan dat van zijn grotere broer. Beide formaten zijn breed inzetbaar: gelakt met een marinade, verwerkt in een zomerse salade of als hoofdrolspeler in een portie taco’s om te delen. Of wat denkt u van een smakelijke bun met Jambonneau. Binnenkort ook bij u op de kaart?

Signatuurbun met Jambonneau 

Signatuur Jambonneau gerecht Imperial

Jambonneau verleidt met de vertrouwde, volle en zeer toegankelijke smaak van een zuiver kwaliteitsproduct dat alle tijd kreeg om traag te garen.

Ingrediënten voor 4 pers.
- 3 Mini Jambonneau
- 4 groene buns
- Witte koolsla
- Andalousesaus
- Ketchup
- 4 porties frietjes

Bereidingswijze
- Verwarm de Mini Jambonneau op de barbecue en pluk het vlees; houd warm
- Open de bun, leg beide helften op de contactgrill
- Besmeer de onderste bun met andalousesaus
- Leg er vervolgens de in reepjes gesneden witte kool op, de geplukte Mini Jambonneau en de frietjes
- Sluit af met een flinke portie ketchup

IMPERIAL MEAT PRODUCTS
GROTE BAAN 200
9920 LIEVEGEM
+3293700211
imperial.info@campofriofg.com
www.imperial.be
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook