Verse vleeswaren Partnercontent

Geef samen met Imperial de aftrap voor het barbecueseizoen

Ambachtelijke Ham aan 't Spit met authentieke grillsmaak

Dikke Sneden Ham aan 't Spit
Dikke Sneden Ham aan 't Spit verpakt
1/2

Bij de eerste zonnestralen doen barbecuegeuren uw gasten meteen watertanden. En om het u gemakkelijk te maken, stelt Imperial enkele veelzijdige convenienceproducten voor. Deze week in de kijker: Dikke Sneden Ham aan’t Spit. Breed inzetbaar, als zalig voorafje, verrukkelijk lunchgerecht én gastronomische verrassing.

Zelf de dikke sneden ontdekken? Vraag hier gratis staal aan

Onovertroffen Ham aan 't Spit

Imperial inspireert u met Ham aan ’t Spit, een Belgische specialiteit met een onderscheidende smaak. Imperial Ham aan ’t Spit wordt gemarineerd en vervolgens op traditionele wijze op vetlaag gebakken in de heteluchtoven. Dit zorgt voor een sappig, onvervalst barbecue-aroma. Nota bene zonder kleurstoffen, smaakversterkers of toegevoegd water.

Gemak met handige sneden

De pre-sliced Dikke Sneden Ham aan’t Spit van Imperial zijn ideaal voor op de grill. Dit innovatieve quick-serve product is perfect om uw gasten snel te bedienen. ​Grote troeven zijn de natuurlijke vleesstructuur en de talrijke bereidingsmogelijkheden. Wat denkt u van een smakelijk aperitiefhapje van eigen bodem om mee te beginnen?

Huisgemaakt hapje met Dikke Sneden Ham aan’t Spit 

hapje met Dikke Sneden Ham aan’t Spit 

Een originele combinatie van sappige gegrilde ham en romige picklessaus, klaar in een handomdraai. Verrukkelijke toastjes als borrelhapje, ideaal om te delen tijdens gezellige momenten met vrienden of familie.

Ingrediënten
- 2 dikke sneden Imperial Ham aan 't Spit
- wit toastbrood
- 3 el mayonaise
- 1 el pickles

Bereidingswijze
- Snijd 5 stevige balkjes (ongeveer 7x3 cm) uit de Ham aan 't Spit
- Snijd 5 iets grotere balkjes uit het toastbrood
- Leg de toastbalkjes op een bakplaat en bak ze in de oven (180 °C) tot ze goudbruin zijn
- Gril de plakken ham voor een extra smaakdimensie
- Meng de mayonaise met de pickles tot een heerlijke saus
- Plaats de gegrilde ham bovenop de geroosterde toastjes en garneer met een toefje picklessaus

Tip: een groen provençaals kruidentakje zorgt voor een verfijnde presentatie.

Imperial, partner van de chef, heeft naast de Dikke Sneden Ham aan ’t Spit nog meer voor u nog meer in petto. Bijvoorbeeld Dikke Sneden Kip of Jambonneau & mini jambonneau, ambachtelijke hammetjes van puur varkensvlees. Benieuwd? Hou dan zeker de komende weken deze nieuwsbrief in de gaten.

Zelf de dikke sneden ontdekken? Vraag hier gratis staal aan

IMPERIAL MEAT PRODUCTS
GROTE BAAN 200
9920 LIEVEGEM
+3293700211
imperial.info@campofriofg.com
www.my-imperial.be
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook