Beurzen

SEMINAR: VOEDSELVEILIGE INFRASTRUCTUUR

Johan Roels
Johan Roels

Door voorbeelden van listeria en andere bacteriën is de hygiëne een belangrijk aandachtspunt voor de voedselveiligheid in gebouwen. Door vast te houden aan duidelijke hygiënische ontwerpprincipes, kunnen voedselfabrikanten zich wapenen tegen een aantal interne en externe factoren. Die bieden ook beveiliging tegen vervuiling en leveren een bijdrage aan het behoud van de hygiënische omstandigheden.

De nieuwe ‘guideline 44’ van EHEDG is een hulpmiddel voor al wie betrokken is bij het ontwerp, de bouw of verbouwing en het onderhoud van voedselproductiefaciliteiten, klaar voor de toekomst. 

Johan Roels, cochair van Dry Materials Handling Werkgroep binnen EHEDG (European Hygienic Engineering & Design Group), bevoegd hygiënisch ontwerp trainer en ondervoorzitter van de Belgische regionale afdeling, geeft de nodige tekst en uitleg.

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

FoodProcess maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.