Food concepts

FOOD PERSONALITY OF THE YEAR 2025

STEM NU OP UW FAVORIET 

De Food Personality of the Year Award is een prestigieuze prijs die in het leven geroepen werd om chocolatiers, patissiers, bakkers, slagers, kaasspecialisten, food retailers en cateraars te bekronen die zich onderscheiden op het vlak van innovatie, duurzaam ondernemen, personeelsbeleid en eveneens een voorbeeld zijn voor jongeren en andere collega's. Het is een eerbetoon aan de passie en toewijding waarmee zij elke dag weer werken aan het verrijken van de culinaire wereld. Laat uw stem meetellen en bepaal welke genomineerden volgens u de absolute top zijn in deze categorieën. Uw mening is belangrijk en kan het verschil maken in het kiezen van de personalities. 
Stemmen kan tot 31/08/25.

Chocolate Personality of the Year 

Deze award wordt uitgereikt aan een chocolatier die zich op een bijzondere 1manier onderscheidt in de wereld van chocolade. Of het nu gaat om innovatieve smaken, duurzaam geproduceerde cacao, inspirerend ondernemerschap of het delen van kennis en passie voor chocolade, deze persoon verdient het om in de spotlight te staan.

Stemformulier

Baker Personality of the Year 

De nominaties voor de Baker Personality of the Year award zijn bekend en nu is 1het aan jullie om te stemmen op jullie favoriete bakker! Op basis van de voordrachten hebben we een indrukwekkende lijst met getalenteerde en inspirerende bakkers samengesteld die elk op hun eigen manier uitblinken in het vak.

Stemformulier

Pastry Personality of the Year 

Breng uw stem uit voor de Pastry Personality of the Year award en help ons de 1meest getalenteerde patissier te eren! Laat uw favoriete zoete lekkernijen en creatieve gebakjes niet onopgemerkt voorbijgaan. Stem vandaag nog en laat uw liefde voor patisserie spreken!

Stemformulier

Butcher Personality of the Year 

Het is tijd om de schijnwerpers te richten op de genomineerden voor de Butcher 1Personality of the Year award! Deze bevlogen slagers hebben zich onderscheiden door hun vakmanschap, passie voor kwaliteitsvlees en toewijding aan ambachtelijke tradities.

Stemformulier

Cheese Personality of the Year 

Het is tijd om de aandacht te vestigen op de genomineerden voor de Cheese 1Personality of the Year award! Deze gepassioneerde kaasmakers en kaasexperts hebben zich onderscheiden door hun liefde voor kaas, vakmanschap en toewijding aan het creëren van heerlijke kazen.

Stemformulier

Food Retail Personality of the Year

Stem voor de Food Retail Personality of the Year en help ons om een 1inspirerende professional in de voedselretail te eren! Laat uw favoriete supermarktuitbater niet onopgemerkt voorbijgaan en geef hen de erkenning die zij verdienen. Breng uw stem uit en laat zien hoeveel uw waardering voor kwaliteitsproducten en klantgerichtheid betekent!µ

Stemformulier

Catering Team of the Year

Help ons om een inspirerend cateringteam in de bloemetjes te zetten voor hun vakmanschap, kwaliteit en klantgerichte aanpak. Laat hun harde werk niet onopgemerkt blijven en geef hen de erkenning die ze verdienen. Breng uw stem uit en toon hoeveel waardering u hebt voor hun dagelijkse toewijding aan smaak, service en beleving!

Stemformulier

SELECTIEPROCEDURE

In de voorbije maanden konden sectororganisaties en toeleveranciers hun nominaties doorsturen. Om in aanmerking te komen voor een nominatie moest de voorgedragen chocolatier aan volgende voorwaarden voldoen:
– De personality moet (mede-)zaakvoerder of (mede-)eigenaar zijn van de betreffende firma.
– De personality moet de Belgische nationaliteit hebben en actief zijn in België.
– De personality moet zich in de voorbije maanden/jaren op een positieve en inspirerende manier onderscheiden hebben.
– Zijn of haar bedrijf presenteert zich als duurzaam, innovatief en heeft oog voor diversiteit en een stimulerend personeelsbeleid (indien er medewerkers zijn).

10 GENOMINEERDEN

In totaal zijn er 10 genomineerden per categorie. Stem op uw favoriet door deze in het overzicht aan te klikken en bevestig uw keuze door op 'verstuur' te klikken.
Stemmen is mogelijk tot 31 augustus.

CONTACT

Voor alle bijkomende informatie over de wedstrijd,
contacteer:

LOUISE VANTHUYNE1
via lvt@pmg.be
of op het nummer +32(0)50/24.

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Delicatesse maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.