FOOD DISCOVERY AWARDS
UW PRODUCT IN DE KIJKER BIJ 116.000 FOOD PROFESSIONALS
Om innovaties en vernieuwingen binnen de voedingssector aan te moedigen en ze de aandacht te geven die ze verdienen, organiseren Retail, Delicatesse, Chocolaterie, Bakery, en FoodServices, Frituur & Snack, Snack & Bistro en FoodProcess de Food Discovery Awards. Heeft u een uniek voedingsproduct op de markt gebracht? Aarzel dan niet en stel dit aan ons voor!
BIJ DEELNAME GARANDEREN WIJ EEN MAXIMALE MEDIA-AANDACHT
- uw product + foto voorgesteld op het online stemformulier naar:
- 116.000 food professionals
- De winnaars krijgen uitgebreide aandacht bij lezers van de food magazines
- RETAIL : 18.130 lezers
- BAKERY: 15.000 lezers
- DELICATESSE: 10.450 lezers
- CHOCOLATERIE: 14.100 lezers
- FOODSERVICES: 16.835 lezers
- FRITUUR & SNACK: 11.607 lezers
- SNACK & BISTRO: 14.217 lezers
- FOODPROCESS: 16.560 lezers
U bereikt 116.000 food professionals, het bereik bestaat uit:
- 18.130 superettes, warenhuizen, supermarkten, hypermarkten, aankopers F1,F2,F3
- 15.000 brood- en banketbakkerijen, verswinkels, industriële bakkerijen, groothandels bakkerijproducten
- 14.100 handelszaken en detaillisten in suikerwaren en chocolade, brood- en banketbakkerijen, industriële chocolatiers, aankopers van suikerwaren en chocolade
- 10.450 traiteurs en slagers, detailhandels in delicatessen, broodjeszaken, aankopers van fijne voedingswaren, detailhandels in vis, vlees, zuivel en groenten
- 16.835 grootkeukens, catering, institutionele markt, bedrijfsrestaurants en ministeries, recreatieparken, facilitaire horeca, horeca en traiteurs
- 11.607 frituristen, snack en snelrestaurants
- 14.217 bistro en snackinfrastructuren
- 16.560 Voedingsverwerkende bedrijven, fabrikanten, invoerders en groothandelaars uit de sector
UW MEDIABEREIK
- Productvoorstelling in het online stemformulier naar 116.000 food professionals
- Productvoorstelling op het Themax Food Channel videoplatform
Voor alle bijkomende informatie over de wedstrijd, contacteer:
LOUISE VANTHUYNE
via lvt@pmg.be
of op het nummer +32(0)50/24.04.04