Chocolaterie

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2025

BESTE WHITE LABEL CHOCOLADEPRODUCT

1

SCHRIJF UW WHITE LABEL CHOCOLADEPRODUCT IN

Bij deze categorie gaan we op zoek naar chocoladeproducten die onder White label worden aangeboden. White label is een term die wordt gebruikt om een product of dienst te beschrijven die wordt geproduceerd door een bedrijf, maar wordt verkocht en aangeboden onder de naam en branding van een ander bedrijf. Het product of de dienst wordt aan de klant geleverd zonder enige verwijzing naar de oorspronkelijke producent, zodat het lijkt alsof het afkomstig is van het bedrijf dat het aanbiedt. Hierdoor kan het bedrijf dat het white label product of de dienst aanbiedt, het snel en efficiënt op de markt brengen zonder de noodzaak om het zelf te ontwikkelen of produceren.

RICHTLIJNEN

  • Het product moet voldoen aan de White Label definitie 
  • Chocolade is het hoofdbestandsdeel van het product
  • Het product is nieuw sedert maximum 2 jaar

TIMING

  • Inschrijven Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd:
    deadline: 01 mei 2025
  • Dossier indienen Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd:
    deadline: 15 mei 2025
  • Indienen creatie
    Voor 15 mei 2025
  • Jurering creaties:
    1 juni - 15 augustus (online stemming + vakjury)
  • Uitreiking op Artisan 
    dinsdag 30 September 2025. 

DEELNAME 

DEELNAME WEDSTRIJD

- deelname met één creatie/concept aan de vakwedstrijd 
- online voorstelling van uw creatie/concept 
- toegang tot Artisan

DEELNAMEBIJDRAGE

Deelnamebijdrage professionelen/leerkrachten:
- 95 euro per creatie/concept
- 0 euro per extra creatie/concept
Deelnamebijdrage studenten:
- 50 euro 

De facturering vindt plaats na bevestiging van uw dossier.

Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:

SCHRIJF U IN VOOR DE BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

 

CONTACT

Voor alle bijkomende informatie over de vakwedstrijd en/of mogelijkheden tot samenwerking,
contacteer ons:

Voor meer informatie over de vakwedstrijd,3
contacteer Louise Vanthuyne
via lvt@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.