BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2025
BESTE HOLGOEDCONCEPT
Chocolade holgoedfiguren hebben een enorm potentieel voor professionele afname en kunnen binnenkort in de schappen liggen bij verschillende foodretailers. Door deel te nemen aan de wedstrijd maak jij kans om jouw holgoedconcept in de spotlight te zetten en erkend te worden door aankoopverantwoordelijken van bekende foodretailers. Dus waar wacht je nog op? Schrijf je snel in voor de Belgium Chocolate Awards en laat ons kennismaken met jouw chocolade holgoedconcept!
RICHTLIJNEN
- Het concept moet bestaan uit verschillende ingekleurde holgoedfiguren en -vormen. De soort vormen mogen vrij gekozen worden.
- Het maximale gewicht van alle figuren en/of vormen samen is 500 gram.
- Het concept moet soms ook in een verpakking gepresenteerd worden. Wij verwachten een foto van de figuren los en een foto in een verpakking.
TIMING
- Inschrijven Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd:
deadline: 01 mei 2025 - Dossier indienen Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd:
deadline: 15 mei 2025 - Jurering + stemming Chocolade Relatiegeschenken - Holgoed Chocolade - White Label Chocolade:
donderdag 1 juni - 15 augustus 2025 - Uitreiking awards tijdens Artisan
dinsdag 30 september 2025
deelname
DEELNAME WEDSTRIJD
- deelname met één creatie/concept aan de vakwedstrijd
- online voorstelling van uw creatie/concept
- toegang tot Artisan
DEELNAMEBIJDRAGE
Deelnamebijdrage professionelen/leerkrachten:
- 95 euro per creatie/concept
- 0 euro per extra creatie/concept
Deelnamebijdrage studenten:
- 50 euro
De facturering vindt plaats na bevestiging van uw dossier.
Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:
CONTACT
Voor alle bijkomende informatie over de vakwedstrijd en/of mogelijkheden tot samenwerking,
contacteer ons:
Voor meer informatie over de vakwedstrijd,
contacteer Louise Vanthuyne
via lvt@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04