BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2025
BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP
SCHRIJF UW BEAN-TO-BAR REEP IN
In deze categorie kunnen professionelen deelnemen die bean-to-bar repen commercieel aanbieden of in de toekomst willen aanbieden. De chocolatier moet zelf starten van de rauwe cacaoboon, er mag geen decoratie voorzien worden, enkel dark plain chocoladerepen zijn toegestaan (met minstens 60% cacao), geen milk plain. De repen worden beoordeeld door een professionele jury.
RICHTLIJNEN
- Enkel dark plain chocoladerepen zijn toegestaan (met minstens 60% cacao)
- 300 gram (verdeeld in repen van 40 tot 80 gram) ter beoordeling.
TIMING
- Inschrijven Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd
deadline: 01 mei 2025 - Dossier indienen Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd
deadline: 15 mei 2025 - Jurering creaties
donderdag 30 september 2025 - Uitreiking op Artisan
dinsdag 30 september 2025.
DEELNAME
DEELNAME WEDSTRIJD
- deelname met één creatie/concept aan de vakwedstrijd
- online voorstelling van uw creatie/concept
- toegang tot de Artisan beurs
DEELNAMEBIJDRAGE
Deelnamebijdrage professionelen/leerkrachten:
- 95 euro per creatie/concept
- 0 euro per extra creatie/concept
Deelnamebijdrage studenten:
- 50 euro
De facturering vindt plaats na bevestiging van uw dossier.
Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:
CONTACT
Voor meer informatie over de vakwedstrijd,
contacteer Louise Vanthuyne
via lvt@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04