Chocolaterie

BELGIUM CHOCOLATE AWARDS 2025

BESTE BEAN-TO-BAR CHOCOLADEREEP

1

SCHRIJF UW BEAN-TO-BAR REEP IN

In deze categorie kunnen professionelen deelnemen die bean-to-bar repen commercieel aanbieden of in de toekomst willen aanbieden. De chocolatier moet zelf starten van de rauwe cacaoboon, er mag geen decoratie voorzien worden, enkel dark plain chocoladerepen zijn toegestaan (met minstens 60% cacao), geen milk plain. De repen worden beoordeeld door een professionele jury.

RICHTLIJNEN

  • Enkel dark plain chocoladerepen zijn toegestaan (met minstens 60% cacao)
  • 300 gram (verdeeld in repen van 40 tot 80 gram) ter beoordeling.

TIMING

  • Inschrijven Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd
    deadline: 01 mei 2025
  • Dossier indienen Belgium Chocolate Awards vakwedstrijd
    deadline: 15 mei 2025
  • Jurering creaties
    donderdag 30 september 2025
  • Uitreiking op Artisan
    dinsdag 30 september 2025

DEELNAME

DEELNAME WEDSTRIJD

- deelname met één creatie/concept aan de vakwedstrijd 
- online voorstelling van uw creatie/concept 
- toegang tot de Artisan beurs

DEELNAMEBIJDRAGE

Deelnamebijdrage professionelen/leerkrachten:
- 95 euro per creatie/concept
- 0 euro per extra creatie/concept
Deelnamebijdrage studenten:
- 50 euro 

De facturering vindt plaats na bevestiging van uw dossier.

Heeft u een unieke chocoladecreatie, holgoedconcept of relatiegeschenk gecreëerd die u wilt voorstellen aan Chocolaterie en aan onze jury? Aarzel dan niet en stel deze aan ons voor:

SCHRIJF U IN VOOR DE BELGIUM CHOCOLATE AWARDS

 

CONTACT

Voor meer informatie over de vakwedstrijd,3
contacteer Louise Vanthuyne
via lvt@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04

Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook