BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY 2022
LAAT U INSPIREREN !
INSCHRIJVEN BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY
Op dinsdag 31 mei organiseert Chocolaterie een inspirerende thema- en netwerkdag in Ter Groene Poorte (Brugge). Naast de bekendmaking van de winnaars Belgium Chocolate Awards staat deze dag in het teken van vakmanschap, inspiratie en innovatie. Aan de hand van presentaties en demo's informeren en inspireren specialisten en professionals uit de chocoladewereld u over de laatste trends uit de chocoladewereld. De breaks en de lunch bieden u een unieke gelegenheid om te netwerken met andere gasten en collega's uit de sector. De inspiratiedag sluit feestelijk af met een receptie.
INSPIRATIE ALOM
Tijdens de Chocolate Awards Day ontdekt u:
- alle pralines die meedingen naar de Chocolate Awards
- alle chocoladerepen die meedingen naar de Chocolate Awards
- de laatste innovaties op het gebied van chocolade
- de best ingerichte winkels
- de nieuwste producten van onze partners
NETworking
Tijdens de Belgium Chocolate Awards Day krijgen de aanwezigen ruim de mogelijkheid om te netwerken met collega's. Zo wordt u ontvangen met een ontbijt en wordt er 's middags een lunch voorzien. De dag sluit af met een receptie.
Proef de beste chocoladecreaties
De thema- en netwerkdag vindt gelijktijdig plaats met de finale van de Belgium Chocolate Awards. In deze vakwedstrijd gaat een deskundige jury o.a. op zoek naar de beste chocoladecreaties. Als aanwezige op de Belgium Chocolate Awards Day zal u ook kunnen proeven van de deelnemende pralines en tabletten.
programma
09.00 - 09.30 u.: Ontvangst met koffie en ontbijt
09.30 - 10.30 u.: Presentatie + prijsuitreiking Beste Winkelinrichting
10.30 - 11.00 u.: Koffiepauze
11.00 - 12.00 u.: Presentatie + prijsuitreiking Beste Chocolade Concept
12.00 - 13.00 u.: Lunch
13.00 - 14.45 u.: Inspiratiesessies
14.45 - 15.00 u: Koffiepauze
15.00 - 16.00 u.: Presentatie + prijsuitreiking Beste Bean-to-bar Chocoladereep
16.00 - 17.00 u.: Presentatie + prijsuitreiking Beste Gevulde Chocoladereep & Beste Praline
17.00 - 18.00 u.: Receptie
DOELGROEP
De inspiratiedag richt zich tot
- ambachtelijke chocoladebewerkers
- industriële chocoladebewerkers
- chocolademakers
- brood- en banketbakkers
- patissiers
- ijsbereiders
- food retailers
- aankopers
DATUM & LOCATIE
Dinsdag 31 mei 2022, van 09.00 tot 18.00 u.
Ter Groene Poorte (Brugge)
deelnemen
INSCHRIJVEN BELGIUM CHOCOLATE AWARDS DAY
Schrijf u vandaag nog in voor de Belgium Chocolate Awards Day.
Uw inschrijving omvat:
- deelname aan het volledig seminarieprogramma
- deelname aan alle demo's
- catering (ontbijt, koffiebreaks, lunch & receptie)
- exemplaar Belgium Chocolate Awards boek (t.w.v. 25 euro)
BIJDRAGE:
Deelname professionelen/leerkrachten:
125 euro per persoon (excl. btw)
Deelname studenten:
inbegrepen in prijs deelname vakwedstrijd
Opleidingstegemoetkoming via Alimento
Alimento komt voor 70 euro per persoon tussen voor elk bedrijf waarvan de deelnemers ressorteren onder Paritair Comité 118/220 (max. 3 p per bedrijf). Het betreffende bedrag wordt door Alimento teruggestort na deelname. De aanwezigheid op het event is hiervoor noodzakelijk en wordt gecontroleerd op basis van een handtekening op de aanwezigheidslijst. Het betreffende bedrag wordt dan na de Belgium Chocolate Summit overgeschreven door Alimento.
CONTACT
Voor alle bijkomende informatie over de vakwedstrijd, inspiratiedag en/of mogelijkheden tot samenwerking,
contacteer ons:
Voor meer informatie over de Belgium Chocolate Awards en Chocolate Awards Day,
contacteer Jade Lambrecht
via jlb@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04
Interesse om partner te worden van de Belgium Chocolate Awards en Chocolate Awards Day,
contacteer Gregory Smet
via grs@pmg.be
of op het nummer 050/24.04.04