company corner

BARRY CALLEBAUT BELGIUM

AALSTERSESTRAAT 122 , LEBBEKE-WIEZE 9280
Chocolade afgewerkte productenChocoladeChocolade decoratiesChocolade grondstoffenChocolaterie
Chocolade

CALLEBAUT PRESENTEERT NIEUW INPIRATIEMAGAZINE VOOR DE FEESTDAGEN

article image

Chocolade is en blijft hot, en mag dus niet ontbreken in de bakkerijvitrine, zeker niet nu de feestdagen in zicht zijn. Callebaut presenteert een nieuw bakkerij-inspiratiemagazine om je te helpen aan de hoge eisen van (ook jonge) klanten te voldoen. Daarnaast kun je een webinar volgen, waarin Chocolate Academy chef Ton Jongejan je inwijdt in de geheimen van de chocoladetaart- en tartelette, een eersteklas bestsellers.

Dit artikel gratis lezen?

Registreer je gratis en krijg toegang tot het artikel.

Al geregistreerd of abonnee? Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.