NILONA BRENGT AMBACHTELIJKE RECEPTUREN OPNIEUW TOT LEVEN
Wie kent ze nog? De ongeëvenaarde Rumrotsen. Oorspronkelijk een recept van Confiserie Brigitte. En dan de fameuze Buche Coco, ontwikkeld door grootvader Frans Nauwelaerts van Confiserie Nilona. Midden de jaren ‘50 ontstaat een vruchtbare samenwerking, gevolgd door een internationaal hoogtepunt. Later verdwijnen beide artisanale lekkernijen van de markt. Tot nu dan!
ONMISBAAR IN UW ASSORTIMENT
Derde generatie
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ook kleinzoon Bart heeft zijn hart verloren aan de zoetwaren. Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector doen hij en zijn echtgenote Confiserie Nilona herrijzen. Ze zien kans een bijzondere machine op de kop te tikken om de producten van weleer in ere te herstellen.
Ongeëvenaarde rumrotsen & buche coco
Vandaag is Nilona opnieuw de enige fabrikant van de originele Rumrotsen. Identiek van smaak, met de kenmerkende vorm en op dezelfde traditionele manier vervaardigd. Qua ambachtelijke productie en ingrediënten zijn er geen toegevingen. Aan de basis van 30% kokos wordt 35% Belgische chocolade toegevoegd, puur of melk. Een vleugje natuurlijk aroma zorgt voor de nostalgische toets. De Buche Coco is dan weer verkrijgbaar in 5 varianten: vanille, banaan, mokka, pistache en aardbei, uitsluitend met natuurlijke kleur- en smaakstoffen.
Breed publiek
Deze twee chocoladespecialiteiten dragen verscheidene kwaliteitslabels en zijn de ideale aanvulling van uw assortiment. Het zijn erg toegankelijke producten. Jong en minder jong is verrast door de bijzondere smaaksensatie, met een knipoog naar het verleden.