Partnercontent

Wegwijs in ijs! Haal het beste uit uw ijs

Een romig vanille-ijsje, smeuïg yoghurtijs of een verkoelende sherbet ... schepijs bestaat in heel wat soorten. Elke variant heeft zijn eigen bereidingswijze en technische vereisten. Schepijs maken vraagt immers heel wat kennis én vaak ook investeringen in de nodige apparatuur. Zeker wanneer u ervoor kiest om op de klassieke, ambachtelijke manier schepijs te draaien.

WEGWIJS IN IJS

Gratis online demo

Speciaal voor de ijsbereider ontwikkelden we, naast onze klassieke romen, een aantal specialiteiten waarmee u echt het maximum uit uw ijsbereidingen haalt. Zowel qua smaak en textuur als qua marge! Bekijk nu de demo en kijk welk product het beste werkt voor u…

 

Romig roomijs, in de helft van de tijd

Met de nieuwe kant-en-klare roomijsmix van Debic bereidt u ijs zonder gespecialiseerde ijskennis en apparatuur. Omdat er geen pasteurisatie vereist is, bespaart u er maar liefst 5 bereidingsstappen – of 50% van uw tijd – mee in vergelijking met het volledig ambachtelijke proces.

Yoghurtijs met amarenakersen

Heerlijk yoghurtijs gemaakt met Debic Duo!

Bekijk hier het recept

YOGHURTIJS MET AMARENAKERSEN

Wit koffie-ijs met Debic Room IJsscoopmix

Ga direct aan de slag met dit heerlijke recept want infusies geven een extra dimensie aan uw ijs.

WIT KOFFIE-IJS

Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Chocolaterie maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.