Wegwijs in ijs! Haal het beste uit uw ijs
Een romig vanille-ijsje, smeuïg yoghurtijs of een verkoelende sherbet ... schepijs bestaat in heel wat soorten. Elke variant heeft zijn eigen bereidingswijze en technische vereisten. Schepijs maken vraagt immers heel wat kennis én vaak ook investeringen in de nodige apparatuur. Zeker wanneer u ervoor kiest om op de klassieke, ambachtelijke manier schepijs te draaien.
Gratis online demo
Speciaal voor de ijsbereider ontwikkelden we, naast onze klassieke romen, een aantal specialiteiten waarmee u echt het maximum uit uw ijsbereidingen haalt. Zowel qua smaak en textuur als qua marge! Bekijk nu de demo en kijk welk product het beste werkt voor u…
Romig roomijs, in de helft van de tijd
Met de nieuwe kant-en-klare roomijsmix van Debic bereidt u ijs zonder gespecialiseerde ijskennis en apparatuur. Omdat er geen pasteurisatie vereist is, bespaart u er maar liefst 5 bereidingsstappen – of 50% van uw tijd – mee in vergelijking met het volledig ambachtelijke proces.
Yoghurtijs met amarenakersen
Heerlijk yoghurtijs gemaakt met Debic Duo!
Wit koffie-ijs met Debic Room IJsscoopmix
Ga direct aan de slag met dit heerlijke recept want infusies geven een extra dimensie aan uw ijs.