Chocoladen jeneverkogel op de Jeneverfeesten 2025
Chocoladehuis BOON × Fryns Distillery

Chocoladehuis BOON en Fryns Distillery brengen tijdens de Jeneverfeesten 2025 hun vakmanschap samen in een een chocoladen jeneverkogel. Die is gevuld met Vieux Système-jenever en gerold in cacaonibs voor extra crunch. Proeven op 18 en 19 oktober.
Om Hasselts vakmanschap nog beter in de kijker te zetten en nog beter te kunnen uitdragen, hebben Chocoladehuis BOON en Fryns Distillery de krachten gebundeld. Beiden zijn een Hasselts familiebedrijf met een passie voor kwaliteit en (Hasselts) ambacht. Samen brengen ze het beste van twee werelden: authentiek vakmanschap in smaak en beleving.
De samenwerkende Hasseltse bedrijven bevinden zich tijdens de Jeneverfeesten in de Paardsdemerstraat, tegenover Chocoladehuis BOON, met hun gezamenlijke creaties.
Chocoladehuis BOON:
- Artisanale jeneversmaken: chocolade, witte chocolade, cacao, hazelnoot en speculaas
- Jeneverglaasjes van chocolade
- Jeneverkogels met Fryns Vieux Système, heerlijk bij een Fryns Coffee Martini
Fryns Distillery:
- Authentieke spirits: Fryns Vieux Système, Fryns Premium Belgian Genever, Fryns The Legacy (limited edition), klassiek geserveerd of in glaasjes van chocolade
- Alcoholvrije beleving: Fryns Spice 0% en Fryns Herbal 0%
- Jouw favoriete Fryns (0%) met tonic of gemberbier als pure cocktail of mocktail
- De betere Espresso Martini: de Fryns Coffee Martini met Fryns Vieux Système
Speciale actie op zaterdag 18 oktober
Chocoladehuis BOON × Fryns Distillery trakteert op de zaterdag van de Jeneverfeesten de eerste 50 bezoekers op een jeneverkogel: Hasselts vakmanschap in één praline, met Fryns Vieux Système als vulling. Wie liever alcoholvrij geniet, krijgt een borreltje Fryns 0%.