Bake-off viennoiserie Partnercontent

Een knallende start van het schooljaar? Pimp je Ronde Suisse van Banquet d’Or®!  

De vakantie zit erop en dat betekent: terug naar school! Niet alleen een belangrijk, maar ook een stressvol moment voor kinderen en ouders. Verzacht de pijn en verwen de schoolgaande jeugd met een verrassende viennoiserie creatie van formaat: de suikerwafelsuisse. 

x

Een klassieker in een nieuw jasje 

Wil jij graag er tussenuit springen? Ga voor origineel en pimp jouw ronde suisse tot een lekkere Suikerwafelsuisse. Enorm lekker én klaar in 1,2,3! Je ontdekt hier hoe je het maakt: 

  1. Ontdooi de Ronde Suisse met suikerparels ± 15 min.  
  2. Verwarm ondertussen het wafelijzer voor. 
  3. Leg de ontdooide Ronde Suisse in het wafelijzer en bak deze 3 à 4 minuten. 
  4. Haal de wafel uit het wafelijzer en laat deze even afkoelen op een rooster. 

Extra afwerkingstip: werk af met een toefje vanille- of kaneelroom, partjes appel of peer én een vleugje chocoladesaus. 

Trendy viennoiserie in een handomdraai 

x

Naast onze Ronde Suisse kan je ook met andere viennoiserie producten van Banquet d’Or® makkelijk en snel nieuwe creaties maken. Wat dacht je van Appelrolls of een ‘Dubai style’ croissant? Bekijk deze creaties en nog meer originele recepten hier.

Wil je ook je klanten verrassen met deze creatieve recepten?

Ga nu aan de slag. Contacteer je Vandemoortele vertegenwoordiger of vertrouwde grossier voor meer informatie over Banquet d’Or viennoiserie producten. 

VANDEMOORTELE PROFESSIONAL
OTTERGEMSESTEENWEG-ZUID 816
9000 GENT
-
vdmprofessional.be@vandemoortele.com
www.vandemoorteleprofessional.com
Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 

Meer weten over

Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook