De onmisbare Croquants
Pure creativiteit in een krokant jasje!
Al meer dan 100 jaar kiest Marguerite voor kwaliteitsingrediënten die niet alleen perfect verwerkbaar zijn, maar ook top scoren op vlak van smaak en uitstraling. Zo ondersteunen ze gepassioneerde vakmensen zoals patissier en chocolatier in hun dagelijkse creaties. Het gamma Marguerite Croquant - een assortiment krokante texturen/vullingen - getuigt van die toewijding.
Krokant voor dat extraatje
Met het Marguerite Croquant-assortiment van krokante texturen en vullingen, gemaakt op basis van chocolade met pure
cacaoboter en fijne feuilletine is er voor elk seizoen, elk thema en elke feestelijke gelegenheid een passende Croquant. Sommige varianten zijn verrijkt met heerlijke smaken zoals praliné, caramel & fleur de sel, rode vruchten, citroen meringue of noten. Het brede gamma aan smaken versterkt elke creatie en geeft nét dat extra karakter. Perfect voor wie houdt van net dat tikkeltje extra in zijn patisserie of pralines.
UNIEKE TROEVEN
— Extra krokante textuur in gebak, desserts en pralines
— Hoog aandeel aan chocolade, waardoor je geniet van een zeer rijke smaak
— Makkelijk verwerkbaar
— Perfecte kwaliteit en intense smaak
— Gemaakt met eerlijke ingrediënten (chocolade, feuilletine, noten, fruit...)
— Enkel natuurlijke kleur- en smaakstoffen
— Geen palmolie of sojalecithine
— Vries/dooistabiel
— Gebruiksklaar in handige emmers
Marguerite Croquant is ontwikkeld met oog voor zuivere recepten, zonder overbodige toevoegingen – helemaal trouw aan de waarden van ambacht en eenvoud waar Marguerite voor staat.
Laat je inspireren en geef je creaties een krokante toets die blijft hangen!
Iconische recepten



Croquant Praliné
Een referentie voor het merk sinds 2006. De Croquant Praliné combineert op elegante wijze de delicatesse van melkchocolade, de rijkdom van praliné en de onweerstaanbare knapperigheid van boterachtige feuilletine.
Croquant Witte Chocolade
Delicaat en verfijnd. Deze krachtige combinatie van witte chocolade en goudkleurige feuilletine onthult een knapperige textuur en een exquise zoetheid die meer dan één lekkerbek verliefd zal maken.
Croquant Donkere Chocolade & Hazelnoot
Een echte traktatie voor de smaakpapillen. Dit product combineert de aromatische kracht van pure chocolade met de zoetheid van geroosterde hazelnoten, allemaal versterkt door een onweerstaanbare knapperige textuur.
Creatieve twists



Croquant Caramel Fleur de Sel
Een must-have in de collectie. Deze gastronomische variatie zorgt voor een delicaat evenwicht tussen de boterachtige, vanillenuances van de karamel, het subtiele van de fleur de sel en de knapperigheid van de feuilletine.
Croquant Speculoos
Dit Croquant recept combineert de subtiliteit van witte chocolade met de knapperige textuur en kruidige toetsen van het beroemde speculaaskoekje. Het biedt een smaak die zowel warm als troostend is.
Croquant Pistache
Deze Croquant onthult de volle intensiteit van pistachenoten, gesublimeerd door de zoetheid van witte chocolade. De feuilletine voegt een knapperige textuur toe voor een heerlijke verwenervaring.
Fruitige toetsen



Croquant Tentation Passion
Een signatuurcreatie voor de 100ste verjaardag van Marguerite. Dit recept combineert op gedurfde wijze de finesse van witte chocolade met de intense frisheid van passievrucht.
Croquant Rode vruchten
Een perfecte balans van zoetheid en frisheid. Croquant Rode Vruchten combineert witte chocolade met zachte stukjes aardbei en framboos, versterkt door knapperige toetsen.
Croquant Citroen Meringue
Geïnspireerd door een grote Franse gebakklassieker. Dit product combineert op harmonieuze wijze de zuurheid van citroen, de rondheid van witte chocolade en de lichtheid van stukjes meringue.
FILIP WILLIOTSTRAAT 9
2600 BERCHEM
+3236417999
info.benelux@csmingredients.com
www.csmingredients.com
