Beurzen Partnercontent

Baking new ways.

iba 2025

IBA1

Iba 2025 staat voor de deur - en dit hoogtepunt mag je niet missen! Over een maand wordt de Messe Düsseldorf van 18 t/m 22 mei 2025 omgetoverd tot dé ontmoetingsplaats voor de bakkerij- en zoetwarenindustrie. Beleef de nieuwste trends van dichtbij, ontdek baanbrekende innovaties en laat je inspireren door presentaties van hoog niveau, spannende wedstrijden en interactieve formats. Maak van de gelegenheid gebruik om te netwerken met internationale experts, nieuwe zakelijke ideeën te ontwikkelen en nieuwe impulsen te verzamelen voor uw succes. iba is de juiste plek voor iedereen die de toekomst van de branche mede vorm wil geven.

Ontdek onze programmering

iba 2025 komt dichterbij en nu wordt het extra interessant: de eerste programmapunten zijn gepubliceerd! Je kunt je verheugen op inspirerende presentaties, spannende wedstrijden en innovatieve formats die de bakkerij-industrie in beweging zullen brengen.

Presentaties op de iba.STAGE

IBA2Het beursprogramma op iba wordt afgerond met passende presentaties door experts, die live worden gehouden op de iba.STAGE in hal 15: zo wordt in de presentatie ‘Intelligent plannen in plaats van inschatten - met AI de opbrengst optimaliseren’ (19 mei, 14.00 uur) uitgelegd hoe moderne AI-systemen meerwaarde creëren. De presentatie ‘Bakkerijconcepten in transitie’ (18 mei, 16.00 uur) belicht hoe een bakkerij klaar kan worden gemaakt voor de toekomst. En het onderwerp: 'Predictive modelling for improved shelf life' (19 mei, 15.00 uur) zal kijken hoe intelligente technologie kan worden gebruikt om virtuele tests uit te voeren om brood langer vers te houden.

Nieuwe zone voor foodtrends in hal 15 - Highlights voor exposanten

Actuele trends worden gepresenteerd op de gloednieuwe iba.FOOD TRENDS AREA, die als een boulevard door hal 15 loopt. Nationale en internationale exposanten presenteren hun oplossingen en expertise op individuele ‘eilandstands’.

De Nederlandse exposant Zeelandia bijvoorbeeld, die zijn 125-jarig bestaan viert, zal hier aanwezig zijn. De focus van de al lang bestaande groep ligt op brood, vullingen voor bakwaren, bakingrediënten en toepassingsoplossingen, met een focus op het versheidsconcept: "We zijn verheugd deel uit te maken van iba 2025 en onze expertise op het gebied van bakingrediënten te presenteren. Onze aanwezigheid op de iba.FOOD TRENDS AREA past perfect bij onze toewijding aan innovatie en ons begrip van de behoeften van onze klanten,' zegt Robrecht de Baets, Head of Industry Europe.

De IREKS Group nodigt bezoekers van de stand uit om drie grote thema's te verkennen: Plantaardige voeding als verrijking van de eetcultuur in plaats van opoffering. Food Moments', waarbij gebakken producten een belevenis worden. En ‘Tastes of the World’, dat draait om het lokaal produceren van de diversiteit aan wereldsmaken.

IBA3

Bezoekers uit de branche die hun bedrijf klaar willen maken voor de toekomst, kunnen zich nu al verheugen op het aanbod van exposanten en het programma op iba in mei 2025. Dompel jezelf onder in de wereld van de nieuwste trends en technologieën en begin nu met het plannen van jouw bezoek aan de beurs. Bekijk het programma en ontdek jouw persoonlijke must-attend events op iba 2025!

visualTickets online

Schaf nu al online jouw tickets aan en profiteer van de online tarieven. Hiermee voorkom je dat je ter plaatse tot wel 25% meer voor jouw ticket betaalt.

Ga naar www.iba.de om tickets te kopen. Hier vind je ook het complete programma van de beurs.

IBA
PAUL-WASSERMANN-STRASSE 5
81829 MUNCHEN
+498994955161
iba@ghm.de
www.iba.de
Krijg GRATIS toegang tot het artikel
of
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? 
Verruim uw
vakkennis
magazine
Lees meer

Lees ook

Cookies

Bakery maakt gebruik van cookies om uw gebruikservaring te optimaliseren en te personaliseren. Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met het privacy- en cookiebeleid.