ad
Beursbezoek

Horecatel, de professionele afspraak van de horeca

De Horecatel beurs, een evenement exclusief voor professionals in de horeca- en gastronomische sector, keert terug met zijn 57e editie van 10 tot 13 maart op WEX in Marche-en-Famenne.

HORECATEL 10-13 MAART 2024

23.500 m² inspiratie

Een selectie van de belangrijkste leveranciers uit alle windstreken van België komt samen in de 6 paleizen van WEX. Een oppervlakte van 23.500 m² waar bezoekers de grootste merken van keukenmateriaal en voedingsproducten voor chef-koks, traiteurs, grootkeukens en snackformules ontdekken en eveneens een paleis dat volledig gewijd is aan de belangrijkste brouwerijen van het land en andere dranken (koffie, wijn, sterke dranken en frisdranken).

Ontdek 320 exposanten

Onder de 320 aanwezige exposanten zijn er 51 nieuwe inschrijvingen, maar ook de grote comeback van een aantal merknamen zoals McCain, Danone, Ijsboerke, Horeca Gerkens ... . Er is ook een zone gewijd aan de vegetarische en veganistische producten en lactose- en glutenvrije producten in Paleis 1, onder de noemer 'Plant-based'.

alles voor hotel in Paleis 6

De hotellerie komt naar Horecatel

Paleis 6 is altijd al gewijd aan de gastronomie en geeft een prominente plaats aan een sector die voortdurend evolueert: het hotelwezen. Consultancybureaus, digitale oplossingen, schoonheidsproducten, textiel, meubilair en andere software vervoegen de beurs. Ontdek ook de 1ste editie van de "Horecatel Hospitality Awards" die toeristische accommodaties beloont in verschillende categorieën.

Culinaire demonstraties en wedstrijden

Programma van kookdemonstraties

Talrijke chef-koks komen samen op de "Master Stage" om hun passie te delen met de bezoekers aan de hand van een programma van culinaire demonstraties, onder toezicht van de ceremoniemeester Philippe Limbourg.

De 12de editie van de "Trophée Éric Martin" wordt voorgezeten door Lady Chef 2023, Manon Schenk van La Table de Manon (Durbuy), vergezeld door een jury van professionals uit de horecasector. Maandag 11 maart, van 13 tot 18 u., zullen vier jonge chef-koks zich gedurende twee en een half uur meten om een voorgerecht en een hoofdgerecht klaar te maken op basis van een opgelegde verrassingsmand.

HORECATEL PRAKTISCH
Waar
WEX, Rue des Deux Provinces 1 in 6900 Marche-en-Famenne
Wanneer
Zondag 10 tot dinsdag 12 maart: van 11.00 tot 19.00 uur (toegang tot 18.30 uur)
Woensdag 13 maart: van 11.00 tot 18.00 uur (toegang tot 17.30 uur)
Programma, registratie en lijst van exposanten
www.horecatel.be

HORECATEL
RUE DES DEUX PROVINCES 1
6900 MARCHE-EN-FAMENNE
+3284340800
horecatel@wex.be
www.horecatel.be
Proef ons gratis!Word één maand gratis premium partner en ontdek
alle unieke voordelen die wij u te bieden hebben.
  • checkwekelijkse newsletter met nieuws uit uw vakbranche
  • checkdigitale toegang tot 35 vakbladen en financiële sectoroverzichten
  • checkuw bedrijfsnieuws op een selectie van vakwebsites
  • checkmaximale zichtbaarheid voor uw bedrijf
Heeft u al een abonnement? Klik hier om aan te melden
Registreer je gratis

Al geregistreerd of abonnee?Klik hier om aan te melden

Registreer voor onze nieuwsbrief en behoud de mogelijkheid om op elk moment af te melden. Wij garanderen privacy en gebruiken uw gegevens uitsluitend voor nieuwsbriefdoeleinden.
ad

Ontdek vorige edities